Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови з нагоди 28-ї річниці Конституції України

Дата: 28.06.2024 08:00
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення – День Конституції України.

Основний закон держави було прийнято у 1996 році, 28 років тому.

Сьогодні, у час коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором, у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу, День Конституції особливо важливий для нас.

Саме у ці дні ми, як ніколи, особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, кордони, нашу мову, права кожного громадянина України. Ми усвідомлюємо, що від виконання кожним з нас свого конституційного обов’язку, залежить подальший шлях нашої держави до демократичних трансформацій, формування національної свідомості та патріотизму.

У день національного свята – Дня Конституції України – нехай в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою незламну країну, за її Збройні Сили, її вольовий народ, її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

Пам’ятайте, Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу вибороти довгоочікувану перемогу та сучасне європейське суспільство, в якому наші серця завжди будуть наповнені гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала, за яку ми нині боремося.

З Днем Конституції, дорогі мешканці громади! Нехай це свято надасть вам натхнення, впевненості у завтрашньому дні та спонукає до нових перемог!

Нехай мир та добро панує в нашій державі, а в душі кожного українця міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

 

 

З повагою

голова Інгульської

сільської ради                                                                                                        Алла МИРОНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора