Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське обговоренння (консультація з громадськістю) щодо перейменування вулиці в селищі Лоцкине

Дата: 14.05.2024 16:13
Кількість переглядів: 66

 

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

 

На виконання розпорядження голови Інгульської сільської ради від 13.05.2024 № 88  «Про проведення громадських обговорень (консультацій з громадськістю) щодо перейменування вулиці в селищі Лоцкине», виконавчий комітет Інгульської сільської ради збирає пропозиції щодо перейменування вулиці Дружба Народів у селищі Лоцкине Інгульської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.

Збір пропозицій триватиме з 14.05.2024 до 15.07.2024.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, зокрема юридичними та фізичними особами за адресою: вул. Травнева, 41, с. Інгулка Баштанського району Миколаївської області, або надсилаються електронною поштою: 04376498@і.uа із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення.

Реєстрація пропозиції (зауваження) здійснюється із зазначенням прізвищ, імені та по батькові особи, що їх подала, та її адреси.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням найменування, місцезнаходження та реєстрації.

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Відповідальні особа за проведення громадського обговорення – завідувач сектору житлово-комунального господарства Інгульської сільської ради – Поліщук Ірина Валентинівна.

Після закінчення строку подання пропозицій (зауважень)  на офіційному сайті Інгульської сільської ради буде оприлюднено звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення питання перейменування вулиці на території селища Лоцкине.

 

Пропонується перейменувати на вулицю Незалежності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора