Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі, керівники установ,підприємств та організацій Інгульської сільської ради!

Дата: 01.04.2024 11:40
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Шановні жителі, керівники установ,підприємств та організацій Інгульської сільської ради!

Щорічно, навесні проводиться Всеукраїнська акція “За чисте довкілля”. Тож і наша громада не є виключенням, як і завжди вже стало доброю традицією дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ми з вами проживаємо.
Таким чином, запрошуємо мешканців громади, депутатів, керівників підприємств, установ та організацій 20 квітня 2024 року взяти участь у благоустрою , покращенні санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів та прилеглих територій, а також прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, територій установ, підприємств та організацій.

Наш громадський обов’язок - пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тож усіх небайдужих закликаємо приєднатися до акції «За чисте довкілля» і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора