Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Інгульської сільської ради Алла МИРОНОВА брала участь у Європейському Саміті міст та регіонів

Дата: 22.03.2024 09:05
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

18-19 березня 2024 року у місті Монсі (Бельгія) відбувся Європейський Саміт міст та регіонів, що є важливою подією для громад по всьому світу.

Участь у таких міжнародних заходах створює нові можливості для пошуку потенційних партнерів та розширення співпраці. На заході зібралися десятки мерів, депутатів місцевих рад, регіональних міністрів та керівники провідних європейських компаній, щоб обговорити актуальні виклики.

У складі української делегації – 24 представники обласних і районних рад,  міські голови.  Серед них – голова Інгульської сільської ради Алла МИРОНОВА.

Голова Інгульської сільської ради - Алла Миронова була нагороджена Спеціальною відзнакою Премії імені Павла Адамовича, мера Гданська.

Європейський саміт регіонів і міст – це найбільший захід, організований Європейським комітетом регіонів для представників місцевих і регіональних органів влади для обговорення тем, які стосуються місцевого самоврядування Європи, зокрема, демократії, сталого розвитку, майбутнього Європейського Союзу та його розширення, необхідності забезпечення соціальної, економічної та територіальної згуртованості, а також відбудови та відновлення України.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора