Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДПС Миколаївщини вживає дієві заходи щодо протидії фінансовим махінаціям

Дата: 13.03.2024 14:30
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

🔍ДПС Миколаївщини вживає дієві заходи щодо протидії фінансовим махінаціям

📝ДПС Миколаївщини проводить заходи з виявлення операцій, які можуть бути пов’язані з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом або фінансуванням тероризму.

📑Станом на 01.03.2024 працівниками відділу запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Миколаївській області підготовлено 7 висновків аналітичних досліджень щодо виявлення підозрілих фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму, та їх учасників, з яких 5 висновків аналітичних досліджень складено за власною ініціативою, 1 - за вимогою Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, 1 - за вимогою Миколаївської обласної прокуратури.

📊За результатами відпрацювання аналітичних досліджень направлено матеріали до правоохоронних органів, у т. ч. до Миколаївської обласної прокуратури – 6 висновків, до Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області – 1 висновок.

✍️На підставі переданих до правоохоронних органів матеріалів відкрито 4 кримінальних провадження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора