Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей інформує

Дата: 01.03.2024 09:54
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

29 лютого 2024 року службою у справах дітей Інгульської сільської ради спільно з депутатом та фахівцем із соціальної роботи Костичівського старостинського округу, працівниками закладу освіти Костичівського старостинського округу Костичівський старостинський округ ІНГУЛЬСЬКОЇ ТГ були відвідані родини, в яких діти навчаються неналежним чином. Членами комісії були перевірені умови проживання таких дітей, у т.ч. приділялась увага облаштуванню місць для навчання, наявності технічних засобів, канцелярського приладдя.

Із законними представниками проведено бесіди щодо виконання батьківських обов'язків згідно ст. 150 Сімейного кодексу України, закону України "Про охорону дитинства", а також їх попереджено про адміністративну відповідальність, яка передбачена ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні батьки!

Сподіваємося, ви розумієте, що якість знань залежить від того, як систематично учень відвідує заняття в школі. Відповідно за Законом України «Про освіту» (ст.55) відповідальність за відвідування уроків дітей несуть батьки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора