Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Номери телефонів контактних осіб з надання інформації щодо розшуку зниклих безвісті, ДНК-індефікації

Дата: 04.01.2024 09:00
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

📌Робота Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин) МВС України

Відповідно до нормативно-правових актів України головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України (у частині повноважень з координації розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та вирішення інших пов’язаних з цим питань відповідно до Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин» є Міністерство внутрішніх справ України.

У межах реалізації державної політики у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України наказом Міністерства внутрішніх справ України від 25 серпня 2023 року № 709 утворено Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин).

На цей час в Управлінні з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріаті Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин) МВС України працюють регіональні представники (координатори) в південному та східному регіонах, а саме: Одеській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

✔️За необхідності, громадяни та мешканці Миколаївської області можуть звертатися до зазначених представників. Надалі планується відкриття регіонального представництва Управління (Секретаріату Уповноваженого) також в Миколаївській області.

Електронні адреси, за якими Ви можете звертатися:

➡️bezvisty.info@mvs.gov.ua (загальна електронна адреса);

➡️anketa.bezvisty@mvs.gov.ua (для заповнення анкет).

🔹Звернення громадян на телефон «Гарячої лінії» Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин приймаються з понеділка по суботу з 09:00 до 18:00 за номером📞 0 800 103 333.

На звернення довідково-консультативного характеру оператори «гарячої лінії», у межах компетенції усно надають необхідні роз’яснення або довідкову інформацію.

Крім того, ще працює офіційний Telegram-канал Управління (Секретаріату Уповноваженого) МВС України: https://t.me/s/ZNYKLI_BEZVISTI_MVS

З детальною інформацією щодо аспектів діяльності Управління (Секретаріату Уповноваженого) МВС України можна ознайомитися тут: https://mvs.gov.ua/.../sekretariat-upovnovazenogoz-pitan...

Також нижче можна знайти телефони контактних осіб з надання інформації щодо розшуку зниклих безвісти, ДНК-ідентифікації ⬇️


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора