Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги майбутніх волонтерів!

Дата: 02.01.2024 12:00
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

До уваги майбутніх волонтерів!

ℹ️Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що для отримання статусу волонтера необхідно подати заяву про включення/внесення змін до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.

✅Заяву можна подати як у паперовій формі особисто, поштою або через уповноважену особу (представника), так і в електронному вигляді за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет платника податків».

👉Форми заяви для заповнення розміщено на сайті ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/.../zayava-pro-vklyuchennya-do-reestru/

👉Додатково повідомляємо, що у банері «Для волонтерів», розміщений на вебпорталі податкової служби https://tax.gov.ua/baneryi/dlya-volonteriv/ , можна ознайомитися з нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність волонтерів в Україні.

📎Також банер містить розділ «Інформаційні матеріали», в якому опубліковано актуальну інформацію та роз’яснення законодавства у сфері волонтерства.

📌Тож, якщо ви вирішили стати волонтером – банер «Для волонтерів» вам на допомогу!

☑Окрім цього, для вирішення будь-яких питань платники податків можуть звернутися до центрів обслуговування платників та державних податкових інспекцій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора