Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2023 08:30
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

иро вітаю Збройні Сили України з професійним святом.

Наша потужна армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки.

Сьогодні на долю військовослужбовців Збройних Сил України випало важке випробування війною. Й наші воїни щодня гідно складають цей іспит на мужність і любов до України. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми.

Висловлюю вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині.

Від щирого серця бажаю нашим військовослужбовцям віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі. Ваша мужність та сила духу здатні пoдoлати будь-які перешкоди. Хай Господь Бог допомагає Вам та Вашим родинам. Божої милості всім Вам!

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Героям слава!

З глибокою повагою та шаною

голова Інгульської

сільської ради                                                                                                                                   Алла МИРОНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора