Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Доктор медичних наук і психотерапевт Олег Чабан став гостем спеціального епізоду подкасту «Простими словами» від The Village Україна.

Дата: 11.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 28

 

Фото без опису

«Дуже важливо, що перший крок не повинен бути грандіозний, тому що ти повинен досягти успіху. Самі почніть аналізувати, до чого ви схильні. До прогулянки, пробіжки, гри в теніс, скандинавської ходьби, – до будь-чого. З єдиним «але». Ви обов'язково повинні отримувати задоволення від цього. Нехай воно буде дрібненьке. Ви цього разу просто пройшли швидшим кроком. І самі потішилися. О, та я ще можу, ще не задихнувся і так далі»

✔️ На цьому наголошує доктор медичних наук і психотерапевт Олег Чабан.

🔘 З нагоди Всесвітнього дня ментального здоров’я він став гостем спеціального епізоду подкасту «Простими словами» від The Village Україна.

🎙В інтерв’ю ведучим – клінічній психологині Софії Терлез та журналісту і письменнику, амбасадору Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Марку Лівіну – Олег Чабан розповів про психосоматику як науку, про те, чому наше тіло страждає від непроговорених емоцій та чому життєво важливо радіти маленьким речам.

📲 Повний текст нового інтерв'ю тут - https://www.village.com.ua/.../344247-psihosomatichni...

📻 Розмову можна прослухати на всіх подкаст-платформах:

▫️Apple Podcasts - https://apple.co/3F94UEU

▫️Google Podcasts - https://bit.ly/3FbNlUM

▫️SoundCloud - https://bit.ly/3RYtsZ3

▫️Spotify - https://spoti.fi/48EFsoe

▫️YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=MVbktKKAY-M

ℹ️ Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська. Проєкт реалізовано за підтримки компанії Visa у співпраці з Координаційний центр КМУ / Mental Health UA та ГО «Безбар'єрність».

#тияк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора