Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем захисників та захисниць України!

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Шановні земляки, захисники та захисниці України,

відважні сини та дочки українського народу!

 

      Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

       У цей день я дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю  від агресора . Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

       У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. 

    Низький уклін вам, наші захисники й захисниці, за героїзм і мужність, які ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Міцного вам усім здоров’я, родинної злагоди, добра, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України.

  Сердечно вітаю Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

 

Бережіть себе!

Віримо Збройним Силам України!

Віримо в кожного з вас й в Україну!

 

З повагою

голова Інгульської

сільської ради                                                                                             Алла МИРОНОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора