Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 Попрощалися із загиблим захисником України

Дата: 31.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 72

 Фото без опису

Попрощалися із загиблим захисником України

31 серпня в селищі Лоцкине  попрощалися із загиблим захисником Олександром Красніцьким. Попрощатися із військовослужбовцем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів, віддати йому шану прийшли рідні та друзі, жителі громади, односельчани, представники влади, побратими.

Народився Олександр 25 червня 1985 року у с. Лоцкине Баштанського району. Після здобуття неповної середньої освіти навчався у професійно-технічному училищі №42. Понад десять років працював на Миколаївському елеваторі «Прометей».

З перших днів повномасштабної війни, молодий чоловік не залишився осторонь воєнних дій, добровільно пішов служити до батальйону територіальної оборони – обороняв Баштанщину. А далі продовжив виконувати свій громадянський обов’язок – захищав Україну від окупантів на південному напрямку фронту. Був стрільцем стрілецького відділення. Щирий, добрий, мужній воїн був прикладом для побратимів.

23 серпня під час виконання завдання, солдат Красніцький, на жаль, загинув…

Йому тепер назавжди 38 років…

У пам’яті рідних та близьких Олександр Красніцький назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину.

Мужній воїн Олександр воював за мирне життя на своїй землі, за вільне блакитне небо. Заради цього він пожертвували найціннішим – своїм життям.

У загиблого залишилися – батько, сестра, діти, дружина.

Поховали захисника на кладовищі у рідному селі під останні постріли військової варти.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора