Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем села Мар'янівка!

Дата: 14.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Шановні жителі села Мар’янівка!

У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного села.

Це день, який об’єднує тих, кому дорогий свій край, своє село. День, коли кожен відчуває себе частинкою великої родини та розділяє це чудове свято.

Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А ії, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди.

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!

Сьогодні, в День Медового Спасу, нехай урочистий церковний дзвін наповнить ваші душі натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями.

З повагою

голова Інгульської

сільської ради                                                                                                                                           Алла МИРОНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора