Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання ХХVІІІ сесії восьмого скликання

Дата: 07.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

06 ЛИПНЯ 2023 року відбулося чергове засідання ХХVІІІ сесії восьмого скликання під головуванням голови Інгульської сільської ради Алли МИРОНОВОЇ.

Перш ніж розпочати розгляд питань згідно порядку денного, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок російської агресії.

У роботі сесії взяли участь 11 депутатів із 19 та старости. Всього на пленарному засіданні сільської ради було розглянуто 6 питань. Усі питання порядку денного сесії були попередньо розглянуті на спільному засіданні постійних профільних комісій сільської ради.

Депутати розглянули ряд важливих питань:

- Про надання згоди на безоплатне прийняття окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Інгульської сільської ради.

- Про передачу  систем водопостачання з устаткуванням до них з балансу Інгульської сільської ради на баланс КП «Промінь»

- Про взяття повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

- Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

- Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Северюку В.В.

- Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність  земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Прийняті рішення засідання XХVІІІ сесії восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Інгульської сільської ради для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора