Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Усиновлення одним з подружжя дитини другого з подружжя

Дата: 30.06.2023 10:56
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

Усиновлення одним з подружжя дитини другого з подружжя

Сім’я – одвічна святиня українського народу і колиска благородних емоційних переживань: турботи, щирості, поваги, кохання, вірності, співпереживання, взаєморозуміння та найголовніша цінність на Землі, яка робить життя кожної людини щасливим, повноцінним і плідним, а батьки є першими вченими та вихователями для своїх дітей.

Внаслідок різних життєвих обставин трапляються ситуації, коли батько або мати дитини вступають у новий шлюб і створюють сім’ю з іншою людиною. Дуже часто вітчим або мачуха піклуються про дітей дружини чи чоловіка, як про рідних, мають з ними гарні стосунки та хочуть їх усиновити, щоб набути прав та обов’язків щодо дитини у тому ж обсязі, який мають рідні батьки по відношенню до дітей.

Шлях до усиновлення дитини в Україні можна умовно розділити на етапи, кожен з яких має свої особливості і може супроводжуватися низкою труднощів, але він завжди починається зі звернення до служби у справах дітей, оскільки діяльність з усиновлення провадиться виключно уповноваженими державою органами та посадовими особами.

Для отримання консультації щодо усиновлення одним з подружжя дитини другого з подружжя, рекомендуємо звернутися до служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації чи служб у справах дітей Баштанської, Новобузької та Снігурівської територіальних громад Баштанського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора