Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обірвані життя наших дітей

Дата: 04.06.2023 08:34
Кількість переглядів: 439

 

З початком повномасштабного вторгнення з боку російської федерації Миколаївщина зазнала багато горя. Нещадний ворог забрав життя сотні наших людей, в тому числі й дітей…

Цей день є особливо важким і важливим для кожного громадянина України. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу, щоб передати крик душі від страхіть, які довелося пережити дітям України…..

На превеликий жаль, не обійшла біда і нашу громаду.

Після початку повномасштабного вторгнення,у березні 2022 року,загинули неповнолітні діти:

- Бубна Данило Сергійович, 2004 р.н (с.Мар’ївка) 

Фото без опису

Загинув в селі Михайло-Ларине Воскресенської громади. Під час ворожого обстрілу перебував на вулиці, де й загинув від осколкових поранень.

«Мав велику душу і добре серце, завжди усміхнений, веселий. Любив тварин, завжди допомагав старшим, захищав молодших, ніколи не полишав друзів. Мріяв про власну сім’ю», - такими словами згадують про хлопця.

- Фаріон Віталій Миколайович, 2004 р.н (с.Добра Криниця)

Фото без опису

Загинув на території  громади. Сидів на передньому пасажирському сидінні автомобіля, коли транспортний засіб наїхав на протитанкову міну між селами Христофорівка і Добра Криниця.

«Був мрійником, любив ремонтувати мотоцикли, автомобілі, всім допомагав. Любив фантазувати, але всі фантазії обірвались в одну мить, коли разом з друзями підірвався на міні», - розповідають про хлопця.

Сьогодні ми вшановуємо душі загиблих дітей, а також просимо Господа, щоб допоміг цивілізованому світу знищити криваву диктатуру, щоб більше ніколи не гинули діти, щоб на українській землі запанував мир!

Вічна пам’ять!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора