Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Інгульській сільській раді

Дата: 01.06.2023 15:53
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

В Інгульській сільській територіальній громаді на XXVI сесії восьмого скликання прийнято рішення від 16.05.2023 №4 «Про створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Інгульській сільській раді».

Створити цей консультативно-дорадчий орган у нашій громаді, мета якого сприяти розв'язанню питань у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, допомагали представники БО БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

До складу ініціативної групи увійшли внутрішньо преміщені особи, які проживають на території громади та керівники окремих структурних підрозділів сільської ради.

За підсумками голосування головою Ради з питань внутрішньо переміщених осіб обрано -  ІСКЯНДАРОВУ Анну Фаїківну (юристка, внутрішньо перміщена особа),заступником голови Ради – РЯБЕНКО Анну Сергіївну (фінансистка, внутрішньо перміщена особа),секретарем Ради – КУЗЬМЕНКО Ніно Гівієвну (секретар Інгульської сільської ради)

Нагадаємо, Рада з питань ВПО є консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою вирішення питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримки та захисту переміщеного бізнесу у Інгульській сільській раді.

На даний час Рада з питань ВПО при Інгульській сільській раді налічує 15 осіб. Але, якщо ви внутрішньо переміщена особа, ініціативна та маєте пропозиції з вирішення проблемних питань ВПО, запрошуємо до співпраці.

Разом до Перемоги!  Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора