Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 31.05.2023 14:11
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Шановна Інгульська громадо!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом Останнього Дзвоника!

 

Позаду залишився ще один навчальний рік, але він є особливим для кожного із нас, адже скроплений кров’ю, слізьми вільного та незалежного народу. Через усі  випробування, що створював ворог ми вистояли — навчалися, працювали і кожний своєю працею наближав перемогу.

   Сьогоднішній день для кожного з нас має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Хочу сказати спасибі батькам, бо в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку, віру та терпіння під час подолання всіх труднощів дистанційного навчання.

Бажаю Вам завжди залишатися життєрадісними люблячими батьками, які розуміють своїх дітей. Міцного здоров’я Вам, злагоди, добробуту та миру.

      Сьогодні особливий день для тих учнів, які закінчують школу. Останній дзвоник 2023 року для них є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Ви, вчорашні діти, давно стали дорослими, бо події сьогодення кого, як не вас, вразили якнайбільше. Ви те покоління, яке закінчує школу вже давно дорослими та свідомими. Ви, як ніхто інший усвідомили в чому саме полягає життєва цінність, за що повинні любити життя.  А найцінніше сьогодні — у простих речах: у мирному небі над головою, у спокійному сні, у живому спілкуванні з однолітками.

    Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!
Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної
енергії! Щасти вам у всьому! В добру путь!

    Висловлюю щиру вдячність учителям ! За їх самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ба­жаю Вам  нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

 

Тож щиро вітаю зі святом Останнього Дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

З повагою

голова Інгульської

сільської ради                                                                          Алла МИРОНОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора