Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА) проводить набір студентів за денною та заочною формами навчання.

Дата: 15.05.2023 11:06
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА) проводить набір студентів за денною та заочною формами навчання.

НАСОА здійснює підготовку фахівців на бакалаврському, магістерському, освітньо-науковому та науковому рівнях вищої освіти. Підготовка фахівців ступенів бакалавр та магістр здійснюється за освітніми програмами:

- «Прикладна статистика та бізнес-аналітика»

- «Цифрова економіка»

- «Фінанси, банківська справа та страхування»

- «Облік і оподаткування»

- «Право»

- «Менеджмент»

- «Маркетинг»

- «Комп’ютерні науки»

- «Публічне управління та адміністрування».

Поряд з цим, у структурі академії також функціонує Коледж бізнесу та аналітики (м. Київ) та Фаховий коледж економіки та управління (м. Біла Церква), які здійснюють прийом на навчання студентів для здобуття фахової передвищої освіти на базі 9 та 11 класів.

НАСОА здійснює підготовку фахівців як за державним замовленням, так і на контрактній основі. У разі навчання на контрактній основі пільгові категорії студентів (учасники бойових дій та їх діти; особи, які проживали та зареєстровані на тимчасово окупованих територіях, діти-сироти до 18 років; інваліди 1-3 групи та інші) отримують знижки при оплаті за навчання від 30 до 50%.

Академія має гуртожиток для забезпечення проживання студентів у місті Києві. При цьому вищезазначені пільгові категорії мають відповідні знижки при оплаті проживання в ньому.

Більш детальну інформацію з питань, пов’язаних з умовами вступу, можна отримати за телефонами: 099 639 66 43, 044 484 47 73 – Черушева Галина Борисівна (зав. відділом профорієнтаційної роботи НАСОА).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора