Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Агровиробники можуть отримати насіння соняшника та міндобрива від USAID

Дата: 02.03.2023 09:43
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

З 1 березня невеликі агровиробники зможуть отримати добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника завдяки проєктові, що впроваджується Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)

Аби подати заявку агровиробникові необхідно зайти на Державний аграрний реєстр, у розділі "Доступні програми" обрати "Отримання від Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) добрив та насіння соняшника".

Проєкт спрямований на підтримку мікро-, малих та середніх підприємств в Україні, які мають в обробітку від 5 до 500 га та займаються вирощуванням зернових і олійних культур. 

Скористатися можливістю можуть агровиробники, які:

  • зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.
  • мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 5 до 500 га, розташовані в наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.
  • зареєстровані у ДАР. Заявники зможуть обрати один з трьох видів допомоги: мінеральні добрива для підживлення озимих культур або мінеральні добрива для основного та припосівного внесення на ярі культури або насіння соняшнику.
  • відповідають іншим вимогам, зокрема не здійснюють господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях, у РФ та Білорусі; не є об’єктом санкцій відповідно до українського законодавства.

Заявки приймають до 14 березня. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора