Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Інгульській громаді працює «Пункт незламності»

Дата: 24.11.2022 12:09
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

В Інгульській громаді працює «Пункт незламності»

«Пункт незламності» діятиме в екстренних надзвичайних ситуаціях у разі тривалого аварійного відключення електропостачання. Такі відключення можливі внаслідок масштабних руйнувань критичної інфраструктури, включно з енергосистемою, через масові обстріли з країни-терориста росії.

В «Пункті незламності» працюватиме генератор. Кожен бажаючий може зігрітись, підзарядити телефони, випити гарячого чаю. На випадок критичних ситуацій, громада забезпечила в пунктах наявність ковдр, розкладних ліжок, карематів, запасів води, гарячих напоїв.

«Пункт незламності» функціонуватиме в разі необхідності за адресою:            с. Інгулка, вул.Травнева, буд. 38 (будинок культури).

Наполегливо просимо вас відвідувати «Пункт незламності» лише в критичних та дійсно безвихідних ситуаціях. Кожна година роботи генераторів – це літри пального, а в сьогоднішній важкій ситуації всі ресурси необхідно використовувати максимально ефективно та дбайливо. Це дозволить забезпечити необхідною допомогою більшу кількість людей та продовжити можливість надавати допомогу на більший проміжок часу.

Також нагадуємо, що сільська місцевість значно більше адаптована до проживання без централізованої подачі енергоресурсів, ніж великі міста з багатоповерховою забудовою. Для того, щоб забезпечити собі більший комфорт, рекомендуємо зробити запас продуктів тривалого зберігання, питної води, мати під рукою автономну туристичну горілку, ліхтарики та інші автономні пристрої освітлення, запальнички та сірники. В кооперації між собою, з родичами та сусідами, своєрідними «Пунктами незламності» може стати кожен будинок в наших населених пунктах. Тож об’єднуємо зусилля та допомагаємо один одному!

Просимо поставитись з розумінням до всіх позаштатних ситуацій, бо єдиний, хто в них винен – це цинічний терористичний ворог – росія. Тож будьмо відповідальними, незламними та єдиними! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Також точні адреси та місце розташування усіх «Пунктів незламності», розгорнутих ДСНС та органами влади, можна дізнатись за посиланням: https://cutt.ly/81uv9Wm.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора