Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні освітяни Інгульської сільської ради!

Дата: 02.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Шановні освітяни!

Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами.

Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

Прийміть найщиріші вітання із Днем працівників освіти. Ваша щоденна праця із дітьми та молоддю є найважливішою для розвитку кожної нації, кожної громади. Адже від тих цінностей, які ви сформуєте у юного покоління, залежить доля наших родин, міста, держави. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук у далеко не простій справі навчання, виховання та розвитку кожної дитини, за вашу самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнена, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої України.

Вітаю всіх працівників освіти громади, ветеранів педагогічної праці з професійним святом. Бажаю кожному із вас міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах, любові та пошани ваших вихованців.

З повагою,

голова Інгульської

сільської ради                                                                            Алла МИРОНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора