Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!!!

Дата: 31.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!!!

Баштанська районна військова адміністрація в черговий раз повідомляє, що розпорядчими документами оперативного угруповання військ «Примор’я», начальника Миколаївської обласної військової адміністрації, начальника Баштанської районної військової адміністрації визначено час продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво та слабоалкогольні напої, щодня з 9.00 год. до 18.00 год.

Категорично заборонено, у будь-який час і день, продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво та слабоалкогольні напої:

- військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань, утворених відповідно до законів України,

- працівникам правоохоронних органів, органів спеціального призначення з правоохоронними функціями;

- особам, які виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України;

- особам, які мають зовнішні ознаки належності до цих формувань та органів (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів, тощо).

?? Звертаю увагу суб’єктів підприємницької діяльності на дотриманні вищезазначених норм та попереджаю про персональну відповідальність згідно з чинним законодавством за їх порушення.??

Начальник районної військової адміністрації                                                                                Владислав ДМИТРІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора