Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний рейд "Діти вулиці"

Дата: 09.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 935

Фото без опису

Одним із головних напрямків діяльності служби у справах дітей Інгульської сільської ради є робота з сім'ями та дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах. Завдання, яке поставлене державою перед службою - не вилучати дитину з сім'ї, а подолати неблагополуччя і кризу в сім'ї, допомогти батькам виправитися, надати їм соціально-правову допомогу і не допустити виходу дитини з родини.

         З метою виявлення дітей, які залишились без батьківського піклування та які опинилися в складних життєвих обставинах, 04 серпня 2022 року службою у справах дітей Інгульської сільської ради разом з інспектором ювенальної превенції та дільничними офіцерами Баштанського РВП було проведено рейд "Діти вулиці".

  1. Обстежено житлово-побутові умови проживання 6 родин, в яких виховується 17 дітей.
  2. Складено акти обстеження житлово-побутових умов.
  3. З батьками проведено індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків щодо виховання, утримання та розвитку дітей.
  4. Надано роз'яснення щодо можливості повернення в сім'ю дітей, які були відібранні за рішенням суду.

         Питання проведення заходів по запобіганню дитячої бездоглядності та безпритульності знаходиться на постійному контролі служби у справах дітей Інгульської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора