Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася XVIII сесія Інгульської сільської ради восьмого скликання

Дата: 22.02.2022 12:00
Кількість переглядів: 814

21 лютого 2022 року під головуванням голови Інгульської сільської ради Алли МИРОНОВОЇ відбулося чергове засідання XVIII сесії восьмого скликання.

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів із 19 , а також, голова Баштанської районної ради Наталія ОЛІЙНИК, старости, директори ЗЗСО, керівники структурних підрозділів сільської ради.

Всього на пленарному засіданні сільської ради було розглянуто 46 питань. Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на  постійних профільних комісіях сільської ради.

Депутати розглянули ряд важливих питань:

-  Про внесення змін до бюджету Інгульської сільської територіальної громади на 2022 рік.

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Інгульської сільської територіальної громади та використання резервного фонду непередбачених видатків за 2021 року.

- Про затвердження Програми плану трансформації закладів освіти Інгульської сільської ради.

- Про внесення змін до рішення сільської ради від 02 березня 2021 року № 2 «Про затвердження Програми розвитку освіти Інгульської сільської ради на 2021-2025 роки».

   Та низку земельних питань, по кожному з яких  були прийняті відповідні  рішення.

   Прийняті рішення засідання XVIII сесії восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Інгульської сільської ради для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора