Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІЖНАРОДНИЙ ПРОЕКТ З ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ ДО РИНКУ ЄС СПІЛЬНО З ТПП ЛАТВІЇ

Дата: 24.11.2021 09:06
Кількість переглядів: 958

Фото без опису

МІЖНАРОДНИЙ ПРОЕКТ З ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ ДО РИНКУ ЄС СПІЛЬНО З ТПП ЛАТВІЇ

28 жов 2021 09:00 - 01 чер 2022 10:00

ТПП України у партнерстві з ТПП Латвії розпочинають здійснення спільного міжнародного проекту у форматі DCP (Development Cooperation Partnership)

Проект спрямований на підтримку інтеграції України до єдиного європейського ринку з використанням країн Балтії (Латвія, Литва, Естонія) у якості точки входу.  

Реєстрація
 
В рамках проекту передбачені заходи із встановлення ділових контактів, підвищення кваліфікації, запровадження стандартів ЄС та міжнародних стандартів, підвищення конкурентоспроможності та експортного потенціалу українських компаній,  насамперед МСБ, налагодження ділової співпраці між бізнесом України та країн Балтії.
 
Проект реалізується за фінансової підтримки Держдепартаменту США.
 
Цільова група проекту – представники малих та середніх українських компаній, що працюють  у сфері переробки відходів, поновлюваної енергетики, харчовій та деревообробній галузі, фахівці ІКТ-сектору, пов'язані з цими галузями, а також неурядові організації (далі – NGO).
 
Реалізація проекту розрахована на 2021 (IV-й кв.) – 2022 (ІІІ-й кв.) рр.
 
Основні етапи проекту:
 
Жовтень 2021р. - загальний вебінар для всіх учасників (потреби та можливості ринку Латвії та ЄС, ситуація та тенденції у кожному секторі, Круглий стіл між підприємцями України та Латвії).
 
Листопад 2021р. - вебінар для секторів переробки відходів та поновлюваної енергетики (правові аспекти, інновації, вимоги ЄС)
 
Січень 2022р. - вебінар для секторів харчової та деревообробної промисловості (правові аспекти, інновації, вимоги ЄС)
 
Березень 2022р. - вебінар для представників NGO (інструменти діалогу між державою, NGO та бізнесом, роль та позиція торгових палат щодо законодавчих ініціатив, рівні лобіювання та пріоритети політики ЄС)
 
Травень 2022р. - ознайомча поїздка №1: чотириденний візит для 10 представників сектору переробки відходів та поновлюваної енергетики та 5 представників NGO (відвідання латвійських компаній, В2В та інші заходи)
 
Червень 2022р. - ознайомча поїздка № 2: чотириденний візит для 10 представників деревообробної та харчової галузі та 5 представників NGO (відвідання латвійських компаній, В2В та інші заходи)
 
До участі запрошуються:  
•    керівники та провідні фахівці малих та середніх підприємств, що належать до 4-х зазначених галузей (переробка відходів, поновлювана енергетика, деревообробка, харчова промисловість).

Належність підприємства до МСБ визначається відповідно до критеріїв ЄС - https://ec.europa.eu/growth/smes/sme-definition_en
 
•    представники неурядових організацій (галузевих об'єднань, асоціацій бізнесу, торгових палат тощо)
 
Вартість участі для відібраних учасників покривається за рахунок проекту.
 
Всі учасники повинні володіти англійською мовою (базовий рівень).
 
Кінцевий термін подання заявок на участь до ТПП України – 18.10 2021р.
 
Контакти для довідок:
Валерія Забашта, т. +38 (044) 584 28 15, м. 050 366 49 97, zva-zed@ucci.org.ua
Ольга Бондаренко, т. (044) 461 98 07 08, м. 067 216 17 82, boi-ier@ucci.org.ua

Додаток анкета рос.мовою

Додаток анкета на анг.мові


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора