Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про визначення уповноваженої особи та структурного підрозділу виконавчого комітету сільської ради з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознаками статі

Дата: 28.09.2021 10:27
Кількість переглядів: 2023

           Інгульська сільська рада доводить до Вашого відома інформацію щодо:

 

1. Визначення начальника відділу соціального захисту населення Інгульської сільської ради – Петріної Анни Вікторівни координатором з питання запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознаками статі на території Інгульської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.

2. Визначення відділу соціального захисту населення Інгульської сільської ради відповідальним за роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень  з приводу вчинення домашнього насильства, координацію заходів реагування на факти вчинення насильства відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

3. Призначення відповідальною особою, яка проводить роботу з приймання та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координатора заходів реагування на факти вчинення насильства, спеціаліста відділу соціального захисту населення Інгульської сільської ради - Кобилінську Інну Миколаївну.

 

Контакти тел. (05158) 2 72 41

                 e-mail 04376498@i.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора