Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність , суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 28.08.2021 08:19
Кількість переглядів: 1483

 

Шановні захисники України!

Учасники АТО та ООС, військовослужбовці ЗСУ та добровольці,

волонтери, усі жителі Інгульської громади!

29 серпня наша країна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. День пам’яті захисників України відзначається саме 29 серпня, оскільки цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час збройного конфлікту на Донбасі.

На долю України випало немало випробувань, різним поколінням українців доводилось зі зброєю в руках відстоювати свободу та незалежність. Але саме сьогодні, як ніколи раніше, наш народ стикнувся з нелегким випробуванням - з випробуванням відданості та любові до Батьківщини. І саме зараз наші мужні воїни, пліч-о-пліч відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини та право кожного українця на життя та свободу!

Завдяки їхній мужності та самовідданості, ми сьогодні спокійно живемо у своїх домівках, будуємо плани на майбутнє, працюємо під мирним небом.

Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які любов до Батьківщини поставили вище за власне життя. Низький уклін рідним та близьким загиблих героїв. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів. Немає у світі нічого такого, що могло б замінити втрату сина, чоловіка, батька і брата.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну! Ми завжди пам'ятатимемо Українських воїнів, які за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України віддали найдорожче - своє життя.

Пам’ятаємо і шануємо Героїв!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора