Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про повторний конкурс!

Дата: 16.08.2021 08:48
Кількість переглядів: 1448

Оголошення про повторний конкурс

 Відділ освіти, молоді та спорту Інгульської сільської ради Баштанського району  Миколаївської області оголошує повторний  конкурс  на заміщення вакантної посади  директора  Мар'ївського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів Інгульської  сільської  ради Баштанського району  Миколаївської області.

        Найменування і місцезнаходження закладів:

  • Мар'ївського ЗЗСО ІІІІ ступенів Інгульської  сільської  ради  Баштанського району  Миколаївської області  (поштова адреса: 56174 Україна,  Миколаївська область, Баштанський район, с. Мар'ївка, вул. Шкільна, 36).

         Найменування посад:

- директор Мар'ївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Інгульської  сільської  ради  Баштанського району  Миколаївської області.

     Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.        

   Кваліфікаційні вимоги до претендентів: посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.  

    Для участі у конкурсі претенденти подають такі документи:

  1. Заява  про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  2. Автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. Копія паспорта громадянина України;
  4. Копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  6. Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  7. Довідка про відсутність судимості;
  8. Довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  9. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Претендент може надати інші документи, що підтверджують його професійні та/або моральні якості.

      Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно                            з довіреністю особою) до відділу освіти, молоді та спорту Інгульської сільської ради (Миколаївської області, Баштанського  району, с. Лоцкине, вул.  Поштова, 1)               з 16 серпня 2021 року по 14 вересня 2021 року.

     Дата та місце початку конкурсного відбору:

конкурс на заміщення вакантної посади  директора  Мар'ївського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів Інгульської  сільської  ради Баштанського району  Миколаївської області  відбудеться   21 вересня   2021 року у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Інгульської сільської ради (с. Лоцкине, вул. Поштова,1).

       Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:                   - перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування (30 завдань) згідно ПЕРЕЛІКУ ПИТАНЬ;                                                    - перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання за ЗРАЗКОМ;                                                                                                      - публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.   

   Оцінювання учасників конкурсу відбувається усіма членами конкурсної комісії згідно відповідних КРИТЕРІЇВ.

   Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти                       особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та                  приймати документи для участі у конкурсі: Романишина Раїса Миколаївна, моб. тел.0501587004, E-mail: lockyne.viddil.osvity@ukr.net.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора