Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Дата: 27.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєктів регуляторних актів:  проєктів рішень Інгульської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку»,  «Про  встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Про встановлення місцевих податків і зборів (транспортного податку, єдиного податку)»

 

          Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року№1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, фінансовий відділ Інгульської сільської ради повідомляє про оприлюднення проєктів регуляторних актів «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку»,  «Про  встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно,відмінне від земельної ділянки», «Про встановлення місцевих податків і зборів (транспортного податку, єдиного податку)».

           Основною метою розроблення документів є встановлення ставок та пільг місцевих податків та зборів на території Інгульської сільської територіальної громади у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

          Розробником зазначених проєктів регуляторних актів є фінансовий відділ Інгульської сільської ради.

          Строк отримання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторних актів становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

          З аналізом регуляторного впливу та додатками до проєктів рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Інгульської сільської ради в мережі Інтернет: https://ingulska-gromada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика».

           Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у письмовій формі за поштовою адресою: Інгульська сільська рада, вул. Травнева, 41, с. Інгулка, Баштанського району, Миколаївської області, 56170.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора