Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №12

Дата: 06.04.2021 15:36
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

П Р О Т О К О Л  № 12

 

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних  ситуацій при виконкомі Інгульської сільської ради

 

с. Інгулка                                                                                        6 квітня 2021 року

 

Початок о 15.00  год.

Місце проведення: актова зала

 

Присутні: члени комісії (за окремим  списком)

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про  заходи щодо  запобігання та протидії масовим пожежам лісів на території сільськогосподарських угідь в пожежонебезпечний період 2021 року на території Інгульської сільської ради.

 

Вивчивши та взявши до уваги протокол № 8 рішення позачергового засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській райдержадміністрації від 25 березня 2021 року та з урахуванням обговорення інформації з цього питання,

 

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію взяти до відома.
  2. Розробити та затвердити комплекс заходів на 2021 рік з протипожежного захисту лісових масивів, сільгоспугідь на території сільської ради;

Строк: терміново.

 

  1. Вжити заходів для влаштування навколо населених пунктів  захисних протипожежних смуг.
  2. Відновити роботу пристроїв для подання звукових сигналів з метою оповіщення людей на випадок пожежі та створити запас води для пожежогасіння.

Строк : до 01 червня 2021 року.

 

  1. Заборонити розведення багать  у лісових масивах і рекреаційних зонах  (крім спеціально облаштованих місць і обладнаних територій зеленого відпочинку), а також випалювання стерні, сухої рослинності та сміття на землях лісового фонду, в сільгоспугіддях, лісосмугах, заплавах річок та вздовж доріг.
  2. Організувати роботу з агропромисловими та сільськогосподарськими підприємствами щодо забезпечення протипожежного захисту сільгоспугідь, зокрема особливу увагу приділити періоду дозрівання врожаю. Для цього у період воскової стиглості хліба забезпечити обкошення полів з прибиранням

скошеного, а також оборання їх смугою не менше ніж 4 метри завширшки в місцях прилягання до лісових масивів, степової смуги, автомобільних шляхів та залізниць.

  1. Вжити заходів щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ побутових і виробничих відходів, насамперед у лісових масивах, лісосмугах, сільгоспугіддях і прилеглих  до них територіях.
  2. Проводити заходи щодо скошування трави, прибирання сміття і сухостою;

Строк: протягом пожежонебезпечного

періоду 2021 року.

  1. Співпрацювати з агропромисловими та сільськогосподарськими підприємствами щодо забезпечення протипожежного захисту сільгоспугідь в період дозрівання врожаю.
  2. Старостам старостинських округів:
  • провести інформаційно-роз?яснювальну роботу  серед населення щодо дотримання заходів пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, лісосмугах, заплавах річок, на сільгоспугіддях, присадибних ділянках та недопущення спалювання стерні, сміття та залишків рослинності;
  • довести дане рішення до відома керівників підприємств та організацій та забезпечити його виконання.
  1. Доручити завідувачу сектором житлово-комунального господарства  Поліщук І.В.  розмістити на офіційному сайті сільської ради інформацію, провести широке інформування та розяснювальну роботу серед мешканців населених пунктів щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів та сільськогосподарських угідь в пожежонебезпечний період 2021 року.

Строком: протягом пожежонебезпечного

періоду 2021 року.

 

  1. Про затвердження місць масового відпочинку людей на воді в літній період.

Заслухавши та обговоривши інформацію з цього питання,

 

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

 

  1. Інформацію взяти до відома.
  2. Затвердити місце масового відпочинку людей на водних об?єктах у літній період – с. Мар?ївка, лісове урочище Мар’їна роща.
  3. Контроль за виконанням рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо розглянутого питання залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                         Алла МИРОНОВА

        

 

Секретар засідання                                                                      Ірина ПОЛІЩУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора