Інгульська сільська рада
Баштанський район Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Грозі Т.Я.

Дата: 02.02.2021 16:09
Кількість переглядів: 305

https://rada.info/upload/users_files/04376498/fea39681462553c52448ba935c9394aa.docx

ПРОЄКТ

ІНГУЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БАШТАНСЬКОГО РАЙОНУ  МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

січня 2021 року                       с. Інгулка           ІV сесія восьмого скликання

 

                                                                                          

Про надання дозволу на
виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Грозі Т.Я.

 

 

      Відповідно до ст. 25, 81, Земельного кодексу України, ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши заяву громадянки України Грози Тетяни Ярославівни  від 21.01.2021 р., враховуючи висновок постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою, керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянці України Грозі Тетяні Ярославівні – спадкоємиці права на земельну частку (пай), згідно Свідоцтва про право на спадщину за законом серія НОН № 368372, сертифікату на право на земельну частку (пай) серії МК № 01388475, зареєстрованого в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) 17 вересня 1999 року за № 226, на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,1000 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з вартістю земельної частки (паю) 18230 грн. 00 копійок (вісімнадцять тисяч двісті тридцять гривень грн. 00 копійок), без урахування коефіцієнтів індексації, що перебуває в межах території Інгульської ради Баштанського району Миколаївської області.
  2. Рекомендувати громадянці України Грозі Тетяні Ярославівні після виготовлення технічну документацію надати на розгляд та затвердження  сесії сільської ради.
  3. Контроль  за  виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

      Сільський  голова                                                               Алла МИРОНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора